HOME MAX VERSTAPPEN NYCK DE VRIES PRE-ORDER

Formule Hopeloos

€ 22,50
Verwacht op: 19-01-2023
Af te halen in onze winkel
Veilig online betalen
Verzonden vanaf € 5,75

Omschrijving

Formule Hopeloos
Verhalen uit de kelder van de Formule 1

Nederlandstalig / 192 pagina's / 16 pagina's fotokatern

Formule Hopeloos is een collectie van de mooiste, meest wonderlijke en meest verrassende verhalen uit de kelder van de Formule 1, gedreven door fascinatie en liefde voor de sport, met soms een persoonlijke noot en een gezonde dosis humor.

De geschiedenis van de Formule 1 barst van de gelukszoekers. Teams die, aangetrokken door de glitter en glamour, hopeloos faalden in hun pogingen om net als Red Bull en Ferrari eeuwige roem te vergaren. Vooral in de jaren tachtig en negentig buitelden zulke teams over elkaar heen.

Sommigen betraden de sport met goede bedoelingen en zelfs goede vooruitzichten; anderen waren al bij voorbaat kansloos en hadden beter thuis kunnen blijven. Uiteindelijk kan niet iedereen een winnaar zijn – en ook spectaculair falen kan heel mooi of vermakelijk zijn.

In Formule Hopeloos vertelt schrijver en podcaster Jeroen Demmendaal over de meest opmerkelijke en kansloze achterhoedeteams uit de Formule 1-historie – renstallen als Spirit, Life, Andrea Moda en Pacific waarmee zelfs Max Verstappen geen WK-punt zou scoren.

Jeroen Demmendaal (1983) is autosportschrijver, mede-hoofdredacteur van Volgas Magazine en een van de makers van RaceReporter, de grootste onafhankelijke Formule 1-podcast van Nederland. Hij was jarenlang kind aan huis op Circuit Zandvoort en miste sinds 1990 vrijwel geen Grand Prix.

‘Jeroen is een geboren verteller met oog voor de soms absurde details van de autosport.’ Hans van der Klis
В� 2004-2022 - GPworld Racing Merchandise - Sint Bavostraat 78 - 4891 CK Rijsbergen